Relaties verbeteren

Industriële groothandel geholpen bij het verbeteren van de klantrelaties door de verkoopgesprekken te verdiepen. Vertegenwoordigers hebben nu meer plezier in het relatieonderhoud, omdat de relaties persoonlijker en professioneler geworden zijn. Tegelijkertijd is er veel meer informatie beschikbaar waarop gestuurd kan worden: activiteiten; assortiment; extra aandacht; ondersteuning; voorraad posities…


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!