Marketing & Sales Gids

Hoe kom je aan nieuwe klanten?

Wat moet je allemaal doen om bij nieuwe klanten aan tafel te komen? Gebruik je brochures, advertenties, netwerkbijeenkomsten of bel je voor afspraken? Kunnen nieuwe klanten jou vinden? Gebruik je al social media? Gebruik je het goed? Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar er is een praktische oplossing. Wij maken een praktische en uitvoerbare marketing en verkoopstrategie voor je. Uitgangspunt daarbij is: het moet bij je passen! Dus het gaat vooral ook om die klanten te vinden die bij jou passen. Daarbij kijken we naar de communicatie kanalen die je moet gebruiken, maar ook naar wat je precies moet communiceren. Dat begint met een inventarisatie bij jou aan tafel. Vaak volgen er dan interviews met klanten (1 of 2). Dat leidt tot een actieplan vanuit een marketing en verkoop strategie. Het is mogelijk dat we de uitvoering ook voor je oppakken voor.

bomen


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!