Interim Manager

Je weet dat je nieuwe klanten moet werven, maar je komt er gewoon niet aan toe. De bestaande klanten vragen al je tijd en je administratie ligt ook al achter.

Eigenlijk zou iemand het voor je moeten doen! Wij kunnen de commercie voor je uitvoeren en meteen structureren voor de toekomst. Het begint met een gesprek, neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!