Dienstverlening Coach

Tegenwoordig is service altijd onderdeel van het product!

Klanten vragen altijd net iets meer. Wat doe je daarmee? Goede klantrelaties ontstaan als je de verwachting overtreft. Daarom is het super belangrijk dat je duidelijk krijgt wat klanten precies van je willen. Wij gaan, samen, op zoek naar de verwachting van je klanten (en nieuwe klanten). We helpen je ook om te organiseren dat je net iets meer levert dan wat de klant van je verwacht.

Door samen met je klant duidelijk te maken wat hij precies van je verwacht, krijg je goed in beeld wat jouw toegevoegde waarde is. Meestal lever je nu al meer dan wat je factureert, daarom komen ze terug. Als je dat weet helpt je dat om nieuwe klanten over de streep halen.


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!