Diensten

Marketing & Sales Gids

Wat moet je allemaal doen om bij nieuwe klanten aan tafel te komen? Gebruik je brochures, advertenties, netwerkbijeenkomsten of bel je voor afspraken? En kunnen klanten je vinden?
Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar er is een praktische oplossing.

Dienstverlening Coach

Klanten vragen altijd net iets meer en wat doe je daarmee? Goede klantrelaties ontstaan als je de verwachting overtreft. We helpen je om dat te organiseren.

Interim Manager

Je weet dat je nieuwe klanten moet werven, maar je komt er gewoon niet aan toe. Eigenlijk moet iemand anders dat doen, voor jou!

Trainingen

Commerciële gesprekstechniek verbeteren, mensen helpen klantgerichter te zijn, ambassadeurschap, hospitality, het is altijd maatwerk.

 

Quickscan Klanttevredenheid

Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.


Quickscan
Verkoopplan

We nemen de huidige salesstrategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch rapport met direct uitvoerbare acties voor morgen!


Leave a Reply

Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!