Claimende klanten

Als klanten je heel erg waarderen is dat fijn, totdat ze je gaan claimen. Voor een probleem oplosser pur-sang, is dat een valkuil. Goede werkverdeling kan dat oplossen. Vanuit de visie en missie van het bedrijf kunnen vaststellen wat een werkende strategie is. Daardoor een duidelijke scheiding weten te maken tussen de verschillende taken (en rollen). waardoor klanten prima geholpen worden, door de beste medewerker, alleen niet altijd diegene die ze gevraagd hadden. Iedereen tevreden.


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!