Ambassadeurs maken

Detacheerder geholpen met een dienstverleningstraining aan gedetacheerden. Gedetacheerden komen wel eens in loyaliteitsconflicten tussen de opdrachtgever en de eigen werkgever. Een training die gericht is op het vergroten van het ambassadeurschap vergroot de binding met de werkgever en verhoogt de waardering door de opdrachtgever. Ineens komen aanvragen via de gedetacheerden binnen.


Quickscan Klanttevredenheid € 1900,-

Je huidige klanten zijn de beste ambassadeurs voor nieuwe klanten! Tevreden klanten, blijven klant. En ze vertellen het door! We interviewen een aantal klanten met een beproefde vragenlijst en maken een praktisch rapport met aandachtspunten: wat moeten je zeker blijven doen en wat moet verbetert worden. Dit geeft altijd houvast voor beslissingen voor nu en later.

Quickscan Verkoopplan € 750,-

Moeite met het werven van nieuwe klanten? We nemen de huidige marketing- en sales-strategie samen door en bekijken de lange en korte termijn doelstellingen (ook als die alleen maar in het hoofd zitten). Daarna maken we een praktisch plan met direct uitvoerbare acties voor morgen!